Обучения

Обучение на път – обмяна на опит

обучение за предприемачи

Това е едно от любимите ми типове обучения. Правила съм няколко такива – все с фермери и предприемачи от Източните Родопи.

Пътуванията траят средно между 3 и 5 дни, в които посещаваме успешни примери на бизнеси в определен район с конкретна тематика. По този начин съм помогнала на редица успешни собственици на къщи за гости в Родопите да обменят опит с техни колеги в Странджа, в района на Предела и Пирин и в Стара планина.

В България подобен род обучения обикновено се финансират със средства по европейски проекти. Програма “Еразъм +” финансира пътувания с цел образование и обучение и със средства от тази програма през 2015г успяхме да заведем общо 60 младежи от България на образователни пътувания във Франция и Холандия. Темите за обучения бяха в сферата на селския и приключенски туризъм, бизнес планиране и туристически атракции, устойчиво управление, опазване на околната среда и Европейски стандарти в туризма. 

Ако имате нужда от професионален съвет и умения за организиране на подобен род обучения, от контакт с чуждестранна организация или консултация за съставяне на програма, ще се радвам да ми пишете през

Сподели с приятели
Михаела Кирчева

Мениджър туризъм и маркетинг, домакин в къща за гости и ферма за селски туризъм, блогър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back To Top