За нас

Ние сме Михаела и Васко – собственици на къща за гости “Бягство при езерото” и “Слънчевата ферма” в Източните Родопи. Откакто се помним, работим в сферата на туризма.

язовир Голям Беглик

Михаела е завършила “международен туризъм” във Варненския икономически университет, а Васил – “ски алпинизъм и туризъм” в Национална спортна академия, София.

Идеята на този блог е да споделяме с колеги и съмишленици своя опит в управлението на къща за гости. Чрез статиите и дискусиите, които се надяваме да предизвикаме под тях, искаме да повишим нивото на информираност на хората, занимаващи се с подобен малък бизнес в България. С радост бихме помогнали на всеки стартиращ или вече започнал своя бизнес с къща за гости предприемач, знаейки, че това ще повиши качеството на тази услуга в България. И това е голямата ни цел – да мотивираме собствениците да работят всеотдайно и професионално, а гостоприемството да се превърне в емблема и гаранция за успех на къщите за гости в страната ни.

Михаела Кирчева

Остров Гьокчеада, Турция

Мениджър туризъм и маркетинг, специалист по устойчиво развитие и управление на дестинациите. Силата ми е в откриването на интересните за туриста специфики във всеки район и всяко село и превръщането им в печеливша туристическа атракция.

Умея да пиша и разказвам добре, да привличам потенциалния потребител с интересните истории, в които “обличам” бизнеса на своите партньори. За популяризиране на бизнеса си пиша в три блога:

Сподели с приятели
Back To Top