Портфолио – партньори


Аз съм Михаела Кирчева и съм родом от Източните Родопи. Работя в сферата на туризма от 1997г. Преминала съм през всички нива на секторите хотелиерство и ресторантьорство. Oт 2005 г управлявам агенция за приключенски туризъм, а от 2016 г – къща за гости и ферма за селски туризъм в Източните Родопи. Работя с български и чуждестранни партньори и главната ми цел винаги и навсякъде е била да развивам и популяризирам България и Родопите като дестинация за алтернативен туризъм.

Наред с моите собствени инициативи, съм помогнала на десетки предприемачи да започнат своя бизнес в туризма. Умея да измислям атракции във ферми, които им генерират допълнителен приход. Консултирам собственици на хотели и къщи за гости да подобрят услугата си и да повишат печалбата, привличайки повече клиенти. Изработвам сайтове, пиша текстове и управлявам рекламни кампании.

Ако разпознаете своите нужди в някой от горните редове,


Партньори

Училище за зимни спортове Про Лайн Пампорово

Създаване на съдържание за Facebook страница и за уебсайта на ски училище Про Лайн Пампорово.


СПА хотел Виа Лакус, Сапарева баня

Портфолио - партньори

Изработване на уеб и Facebook страница с авторски текстове, организиране на рекламна кампания в сътрудничество с травъл блогъри, създаване и управление на Facebook и Google ads реклама.


Агенция за спорт и пътешествия

Портфолио - партньори

Изцяло авторски текстове за уебсайта на агенция за спорт и пътешествия “Приключения и природа – Травко БГ”. Управление на Facebook страница, профил в Instagram, блог и уеб магазин.


Хотел Луксор Ивайловград

уеб дозайн и структура

Уеб страница със собствен cms и изцяло авторски текстове. Поръчката включваше и маркетингова стратегия за популяризиране на хотела, включително печатна реклама и представяне на туристически изложения.


Хотел Кърджали

Кърджали уеб

Цялостна маркетингова стратегия с изработване на уебсайт, Facebook страница и представяне в Google, рекламни кампании, авторски текстове, продуктов мениджмънт, управление на персонал.


Калояновите къщи в село Пелевун, Ивайловград

дигитален маркетинг

Изработване на уеб страница, консултации и подпомагане финансирането на къщата, развитие на атракции, реклама и маркетинг.


Хотел Калина в Широка лъка

интернет реклама

Уебсайт с изцяло нови авторски текстове, оферти, продукти и атракции, поддръжка на Facebook страница, Google ads.


Дивата ферма, с.Горно поле, Маджарово

бизнес консултации

Изработване на уебсайт, консултиране и подпомагане стартирането на къщата за гости към фермата, рекламни кампании и участие в изложения.


ARK Nature, Нидерландия

уебсайт задание

С АРК Нейчър работих 5 години по мащабен проект с името “Новото тракийско злато”. Резултатите от този проект са многобройни, тук ще изброя най-значимите:

  • Създадена мрежа от предприемачи в туризма и земеделието в Източни Родопи (чрез обучения, консултации, бизнес планиране, финансово подпомагане и маркетинг)
  • Изработен уебсайт newthraciangold.eu, като инструмент на обединение на всички дейности и услуги в мрежата
  • Провеждане на редица специализирани обучения на членовете на мрежата
  • Провеждане на мащабна петгодишна маркетингова политика с участия в борси, фестивали, открити дни и демонстрационни пътувания – всички с фокус върху Източните Родопи и услугите, предлагани от предприемачите в мрежата
  • Отпечатан пътеводител Източни Родопи
  • Отпечатан специализиран пътеводител за природа “Crossbill Guides”
  • Отпечатана карта “Източни Родопи”
  • Отпечатана карта “Трансродопи”
  • Създаден маршрут за велотуризъм “Трансродопи”
Сподели с приятели
Back To Top