Събития

Конференция “Новите технологии в туризма”

конференция

На международна конференция “Новите технологии в подкрепа на туризма” в Александруполис, Гърция, през октомври 2014 г, представих Източните Родопи като дестинация, успешно използваща дигиталните технологии в туризма.

Конференцията беше организирана в рамките на трансграничен проект по съвместната инициатива JTI-target между България и Гърция по Програмата за Европейско териториално сътрудничество, резултат от който е интернет страницата: http://www.jti-rhodope.eu.

Темата на презентацията беше “Дигиталният маркетинг в подкрепа на устойчива регионална икономика в Българските Родопи” и в нея бяха представени успешни методи и ефективни инструменти за популяризиране на дестинациите в онлайн пространството.

Конференцията беше финалът на пътуване за медии и туроператори, организирано от областната администрация на “Източна Македония и Тракия” в Гърция. По време на пътуването посетихме емблематични места за еко и приключенския туризъм в Северна Гърция като каньона на река Места, островите Тасос и Самотраки, делтата на река Еврос и резервата Дадя. Резултат от това опознавателно пътуване са няколко програми на Габи Тур, които ще откриете в секция Приключения в чужбина.

Сподели с приятели
Михаела Кирчева

Мениджър туризъм и маркетинг, домакин в къща за гости и ферма за селски туризъм, блогър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back To Top