В Травъл консултинг Ви помагаме да увеличите продажбите си, като разработваме за Вас по-ефективни уеб сайтове и онлайн рекламни кампании. Ние обвързваме специфичните особености на дестинацията с вашите продуктите и ги внедряваме в уеб сайтовете по уникален начин. С нашите уеб сайтове ние правим пари за клиентите си, които споделят, че продажбите им се увеличават средно с 15% само през първите 3 месеца от стартиране на сайтовете им.

Ние сме:

small_pcs_for_CVМихаела Кирчева Linkedin_small

Консултант по дигитален маркетинг, устойчиво развитие и управление на дестинациите, с богат опит в планиране и управление на проекти, разработване на стратегии за туризъм, туристически атракции и продукти, уебсайтове и информационни портали, copy-writer, автор на съдържание за уеб, блогър, природолюбител, любител-фотограф.

 

maya_pcs_2_portraitМая ЗахариеваLinkedin_small

Експерт по онлайн маркетинг, интернет реклама, търговия в интернет, маркетинг чрез социалните медии, email маркетинг, изготвяне на цялостни маркетингови решения в хотелиерството и ресторантьорството, консултант по управление на хотели, ресторанти, оптимизация на разходи, управление и комуникация с персонала и др.

 

уеб дизайнер Светослава Делчева

Светослава или Lexyy е нашият уеб дизайнер, който създава функционални и работещи дизайни за уебсайтовете ви, съобразени с най-новите уеб стандарти. С дъгогодишен опит в дизайна, проектирането и създаването на уеб сайтове. Експерт по WordPress платформи и инсталации, включително CSS протоколи и SEO оптимизация.

 

Христофор Славов Linkedin_small

Партньорът ни от Славов Дизайн студио, който внедрява новите технологии в сайтовете, отговаря за  индивидуалните системи за управление на съдържанието и измисля най-добрите дигитални решения за успеха на Вашия бизнес.