презентации

За международната компания „Монди“, клон България – Стамболийски, организирахме атрактивна презентация на България през август, 2012 г. Комбинация от мултимедийна презентация, разказ на английски език на историята на страната ни и кетъринг с фермерски продукти направи събитието различно и запомнящо се.

Съвместно с маркетинговия отдел на Монди изготвихме цялостната концепция на събитието, а екипът ни подготви мултимедийната презентация и организира кетъринг с родопски ястия и овче кисело мляко, което беше поднесено на гостите от баба Талунка в родопска носия. Гостите на “Монди” получиха и керамични сувенири с послание от България и българските им колеги.

Очаквате ли гости от чужбина, на които искате за кратко време да покажете България? Нуждаете ли се от интерактивно представяне на Вашата фирма? Желаете ли Вашата дестинация, регион или община да се отличат със запомняща се презентация по време на международно изложение?

Обърнете се към екипа на Травъл Консултинг за Вашето специално корпоративно събитие, презентация на региона Ви или представяне на фирмата Ви. Ние имаме интересни решения за Вас. Пишете ни ТУК