презентации

За международната компания „Монди“, клон България – Стамболийски, организирахме чудесна и различна презентация на България през август, 2012 г. Подготвихме мултимедийно клипче и разказахме гордата история на страната ни изцяло на английски език. Съвместно с маркетинговия отдел на Монди изготвихме цялостната концепция на събитието, подготвихме мултимедийната презентация и организирахме кетъринг с родопски ястия и истинско овче кисело мляко, което беше поднесено на гостите от баба Талунка в родопска носия. Гостите на “Монди” получиха и керамични сувенири с послание от България и българските им колеги.

Очаквате ли гости от чужбина, на които искате за кратко време да покажете България? Нуждаете ли се от интерактивно представяне на Вашата фирма? Желаете ли Вашата дестинация, регион или община да се отличат със запомняща се презентация по време на международно изложение?

Обърнете се към екипа на Event Consult за Вашето специално корпоративно събитие, презентация на региона Ви или представяне на фирмата Ви. Ние имаме интересни решения за Вас. Посетете сайта на Event Consult.