интернет реклама

През ноември 2017г стартирахме цялостна маркетингова кампания за хотел Калина в Широка лъка. Тя включва предимно услуги за дигитален маркетинг и продуктов мениджмънт в няколко основни насоки:
– Изработване на нов уеб сайт – нов дизайн и авторски текстове, управление и оптимизация, управление на социални медии, работа с онлайн платформи и медии, google и facebook adwords, интернет банери, имейл маркетинг.
– Продуктов мениджмънт и маркетинг включително създаване на нови туристически продукти, канали за разпространение, презентационни материали и цялостно управление представянето на хотел Калина в публичното пространство.
– Контакти с туроператори и потенциални партньори, клиентска база данни, работа с корпоративни клиенти.
Партньорството ни с хотел Калина има една основна цел и тя е да вдигне продажбите на хотелската част и да повиши рентабилността на хотелиерския бизнес на поръчителя ни Про Лайн Бг ЕООД.
Още в началото на 2018г, два месеца след започване на партньорството ни, резултатите са вече налице и запълняемостта на хотелската база е с 15% повече от същия период преди 1 година. Популярността на хотела расте и позиционирането му в Google и най-големите онлайн резервационни платформи вече е на най-предни позиции.
Уеб адресът на семеен хотел Калина: http://shirokaluka-kalina.com/